0575 - 55 31 63 info@lmbvorden.nl

L.M.B. VORDEN B.V.

59 JAAR LANDBOUWMECHANISATIE

 

OVER TOEN EN NU

L.M.B. VORDEN TOEN EN NU

L.M.B. Vorden is in 1963 ontstaan uit de overname van Engbers door Techno Import. Ten tijde van de overname was L.M.B. Vorden nog gevestigd in Eefde waardoor het in de beginjaren onder de naam L.M.B. Eefde actief was. Door de groei in de daarop volgende jaren en het gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden, werd besloten om het landbouwmechanisatiebedrijf naar Vorden te verplaatsen.

L.M.B. EEFDE WORDT L.M.B. VORDEN

In 1980 is het dan zo ver. Na een intensieve nieuwbouwperiode, worden alle tractoren, machines, onderdelen en apparatuur van Eefde naar Vorden verhuisd. Na de officiële opening op het (toen nog nieuwe) industrieterrein van Vorden, is L.M.B. Vorden een feit. Een nieuwe periode, waarin het aantal medewerkers verder groeit, is aangebroken.

MEDEWERKERS NEMEN L.M.B. VORDEN OVER

Tien jaar na het vertrek uit Eefde, besluiten Gerrit Verbeek (bedrijfsleider), Bennie Hietbrink (boekhouder) en Bennie Nijenhuis (vertegenwoordiger) L.M.B. Vorden over te nemen van importeur Techno Import. Vanwege pensioenering treden In de daarop volgende jaren Gerrit Verbeek en Bennie Nijenhuis zich terug uit het bedrijf. Vandaag de de dag is Bennie Hietbrink nog steeds eigenaar van het landbouwmechanisatiebedrijf in Vorden.

CASE-IH en STEYR

CASE-IH en STEYR onderdelen opzoeken? Klik onderstaande button.

ONDERDELEN BESTELLEN

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

CONTACT

L.M.B. Vorden B.V.
Industrieweg 13
7251 JT  Vorden

0575-553163
info@lmbvorden.nl