0575 - 55 31 63 info@lmbvorden.nl

Afgelopen woensdag 20 en donderdag 21 juni organiseerden wij weer onze, inmiddels gebruikelijke, midzomeravonden. Onder het genot van een hapje en een drankje konden onze gasten de nieuwste CASE IH tractoren en Pöttinger hooibouwmachines bekijken. Ook was er een ruim aanbod tuin- en parkmachines te bezichtigen.

CASE IH Maxxum 125 Active Drive

Tijdens de midzomeravonden gaf Ton Vindevoghel, instructeur van de CASE IH fabriek, een presentatie over de CASE IH tractoren. Centraal in presentatie stond de nieuwe Maxxum 125 Active Drive. Naast het bijwonen van de presentatie was het ook mogelijk om een proefrit te maken met de Maxxum 125 Active Drive. En daar was veel animo voor.

Presenatie Ton Vindevoghel Maxxum 125 Active Drive - LMB Vorden

Gereedschap, tuin- en parkmachines en leasing

Dankzij de medewerking van onze partner Knopert, konden bezoekers meer informatie krijgen over Wiper maairobots, Limpar veeg- en onkruidborstels en Powerworks accu machines. Airpress Nederland verzorgde het aanbod compressors en gereedschap waarmee ook de werkplaats niet vergeten werd.

Door de aanwezigheid van Paul Göbel van BD Lease, werd bezoekers de mogelijkheid geboden meer te weten te komen over het leasen van tractoren en landbouwmachines.

Geslaagde midzomeravonden

Mede dankzij het mooie aantal bezoekers, het overwegend droge weer en de gezellige sfeer zowel binnen als buiten, kijken wij terug op twee zeer geslaagde midzomeravonden. Wij bedanken al onze gasten en partners voor hun bezoek en hulp aan onze midzomeravonden 2018. En we zien jullie graag weer terug bij de volgende editie.

Team LMB Vorden